Niet voor niets werden de Fleetwood Maniacs in 2022 beloond met de officiële titel van Stichting Pop Delft 'Beste Coverband'.
Niet voor niets werden de Fleetwood Maniacs in 2022 beloond met de officiële titel van Stichting Pop Delft 'Beste Coverband'. (Foto: PR)

Extra concert Fleetwood Maniacs

vrijdag 17 mei 2024 20:00

Het concert van de Fleetwood Maniacs op 12 april in de Bartholomeuskerk was zo snel uitverkocht, dat er op 17 mei een extra optreden komt. Op het programma staan hits als ‘Go Your Own Way’, ‘Dreams’ en Don’t Stop’. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Deze avond nemen de Fleetwood Maniacs het publiek mee op een reis door de tijd met de tijdloze muziek van Fleetwood Mac.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 17 mei om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur. Locatie: Bartholomeuskerk, Voorstraat 109 in Poeldijk. De toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon, met 1 gratis consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bijbarth.nl.