Afbeelding
(Foto: PR)

Start gratis cursus Digisterker bij Bibliotheek Naaldwijk

vrijdag 17 mei 2024 10:00 tot 12:00

De dienstverlening van de overheid wordt bijna alleen nog digitaal aangeboden. Het maken van een afspraak bij de gemeente of een vraag aan de belastingdienst, het gaat allemaal via de computer. Dit heeft voor veel mensen voordelen, maar niet iedereen is digi-vaardig genoeg. Daarom is er de cursus Digisterker.

Met deze cursus leert iedereen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid, zoals omgaan met DigiD, de website raadplegen van Gemeente Westland of MijnOverheid.

Op vrijdag 17 mei start de cursus Digisterker in Bibliotheek Naaldwijk van 10:00 tot 12:00 uur. De overige data zijn 24 en 31 mei en 7 juni. De cursus wordt gegeven in samenwerking met SeniorWeb en bestaat uit vier bijeenkomsten. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat. De cursus is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.
Aanmelden kan via de balie in de bibliotheek of via klantenservice (0174-226404) of via de website www.bibliotheekwestland.nl.