Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Rodi.nl)

Sponsordag bij FC ‘s-Gravenzande voor Team Westland

maandag 20 mei 2024 11:00 tot 16:00

Op 20 mei staat FC ‘s-Gravenzande in het teken van een bijzonder evenement: een sponsordag voor Team Westland, waarbij sportiviteit hand in hand gaat met het steunen van een goed doel. Het initiatief komt voort uit een belofte die kleinzoon Quint van Geest aan zijn overleden grootvader Jan van Geest deed: samen met Team Westland de top van de legendarische Tourmalet in Frankrijk beklimmen. 

Om deze belofte te eren én geld in te zamelen voor het goede doel, wordt er een sportieve dag georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen.

Gert-Jan van Geest, samen met Quint de drijvende kracht achter dit initiatief, legt uit: “In november 2023 verloren we mijn vader, Jan van Geest. Hij was een man die altijd volop in het leven stond en anderen inspireerde.” Jan mocht slechts 77 jaar worden. “Nu willen we zijn nagedachtenis eren door zijn droom werkelijkheid te maken en tegelijkertijd geld in te zamelen voor Team Westland, een fantastisch goed doel.”

Patat

De sponsordag belooft een feestelijke en sportieve dag te worden voor jong en oud, waarbij voetbalclinics en keeperstrainingen centraal staan. Voor slechts €17,50 kunnen deelnemers zich aanmelden voor een ochtend of middag vol voetbalplezier, ongeacht of ze lid zijn van FC ‘s-Gravenzande of een andere voetbalclub. Na afloop van de trainingen staat er een welverdiende traktatie klaar: gratis patat voor alle deelnemers in de kantine.

We willen dat dit een dag wordt waar iedereen van kan genieten

Maar er is meer dan alleen voetbal op deze dag. Springkussens zullen het terrein sieren, voor eindeloos plezier voor jong en oud. “We willen dat dit een dag wordt waar iedereen van kan genieten, of je nu meedoet aan de trainingen of gewoon komt om de sfeer te proeven en je steun te betuigen aan Team Westland,” voegt Gert-Jan toe.

De sponsordag wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven, waaronder Voetbalschool Westland, Keeperschool Arjan van de Kaay, Sport by Sem, Bumpysport, Jumbo ‘s-Gravenzande en GST.

“We hopen dat zoveel mogelijk mensen zich zullen aanmelden voor deze dag, zodat we niet alleen plezier hebben, maar ook een mooie bijdrage kunnen leveren aan Team Westland,” besluit Gert-Jan.

Wil je deelnemen aan de sponsordag voor Team Westland op 20 mei? Meld je dan snel aan via de website van FC ‘s-Gravenzande: https://bit.ly/3PWK8hA