Afbeelding
(Foto: PR)

Square rockt voor Stichting ALS Westland in NL3

vrijdag 24 mei 2024 21:30 tot zaterdag 25 mei 1:00

Square brengt een muzikale ode aan de legendarische Haagse Helden! Op 24 mei 2024 verzorgt Square in Nederland 3 te Wateringen een onvergetelijke avond die je meeneemt op een reis langs de grootste hits van iconische Haagse bands.

Square weet hoe een geslaagde tribute gespeeld moet worden. De afgelopen twee seizoenen stond Golden Earring namelijk centraal in de tribute show. Het dak ging er af in een uitverkocht Nederland 3 toen de grootste songs van George, Ceasar, Rinus & Barry werden gespeeld.

Verrassing

Aangezien Square staat voor verrassingen en vernieuwing gaan zij het dit jaar anders doen: Square Speelt Haagse Helden. Dat betekent dat zij het uitgebreide Golden Earring repertoire afwisselen met songs van Anouk, Di-Rect, Kane en meer…

Zij spelen de grootste rock songs om op te dansen en springen afgewisseld met enkele mooie ballads die je lekker kunt meezingen. Kortom, dit betekent nog steeds volop Earring songs en dit afgewisseld met songs van andere Haagse Helden.

ALS Westland

Net als de vorige edities doneert Square €10 per kaartje aan Stichting ALS Westland.