Afbeelding
(Foto: Cor & Julie)

‘Ff tuinen’ bij Zorgkwekerij Maasdijk

zaterdag 25 mei 2024 9:30 tot 14:30

Zaterdag 25 mei is er gelegenheid ‘effe te tuinen’ bij de Zorgkwekerij in Maasdijk. De deur is vanaf 9.30 geopend om eens een kijkje te nemen in de kas, druivenkas en op het land. Met een rondleiding heb je de kans de diverse gewassen te bekijken, uitleg te krijgen over het werk en er is ook van alles te proeven. Diverse werkzaamheden zijn actief te bekijken, sommige cliënten vinden het leuk om hun werkzaamheden te demonstreren en er over te vertellen dus kom vooral langs. In de winkel zijn verse groenten, aardbeien, kruiden, prachtige plantenbakken en creatieve cadeautjes te koop. Onder het genot van een kop koffie/thee kunt u de sfeer proeven en kennis maken met de combinatie groen en zorg.

Zorgkwekerij Maasdijk biedt dagbesteding aan voor mensen met een psychische, lichamelijke of verstandelijke beperking, autisme en ouderen. De kwekerij is deze dag geopend van 10.00 tot 14.30 uur. Het adres is de Lange Kruisweg 4 in Maasdijk.