Afbeelding
(Foto: PR)

WKV Musica geeft Bevrijdingsconcert 2024 Bij Barth in Poeldijk

zondag 5 mei 2024 15:00

Westlandse Koorvereniging Musica is dit jaar Ambassadeur voor de Vrijheid. Het koor geeft op zondagmiddag 5 mei een bevrijdingsconcert “Bij Barth” in Poeldijk. Het concert staat in het teken van 79 jaar Bevrijding, met als centraal thema ‘Vrede en Dankbaarheid’. 

Onder leiding van dirigent Harmen Cnossen zal het koor vele oude en bekende melodieën ten gehore brengen: onder meer We’ll Meet Again en The White Cliffs of Dover, beide bekend van de film én Vera Lynn.

Het koor wordt bijgestaan door de soliste, Sanne Mallant. Zij was in 2019 soliste tijdens ons Kerstconcert in de Machutuskerk in Monster. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Aarnoud de Groen, orgel en piano, Leon de Laat, slagwerk, en een fluitist.

Praktische info

Het concert vindt plaats Bij Barth - H. Bartholomeuskerk, Voorstraat 109, 2685 EK Poeldijk. Het concert begint om 15.00 uur – de kerk gaat om 14.30 uur open. De kaarten kosten €17,50 p.p.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, voor de aanvang van het concert in de kerk en via de website www.wkvmusica.nl.