De Buitenspeeldag is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van lokale winkels/bedrijven in Wateringen.
De Buitenspeeldag is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van lokale winkels/bedrijven in Wateringen. (Foto: PR)

Buitenspeeldag 2024 Zonneblok in Wateringen

woensdag 12 juni 2024 13:30 tot 16:30

Op woensdag 12 juni wordt voor de 23e keer de Buitenspeeldag in het Zonneblok in Wateringen georganiseerd. Deze middag is gratis toegankelijk en mede mogelijk gemaakt door sponsoring van lokale winkels/bedrijven in Wateringen.

De Buitenspeeldag is van 13.30 tot 16.30 uur en biedt veel speelplezier voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn verschillende spelletjes te doen, zoals koemelken, sjoelen, cake versieren en natuurlijk ontbreekt de stormbaan dit jaar ook weer niet! 

Kom jij ook gezellig spelen? Geef je dan uiterlijk 8 juni op via buitenspeeldagzonneblok@gmail.com (onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer). “Lijkt het u leuk om te komen helpen, alle hulp is meer dan welkom! U kunt zich hiervoor via het bovenstaande e-mailadres aanmelden. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste info: Buitenspeeldag Zonneblok.”