Een eerdere editie van de Fiets-Bridge Drive.
Een eerdere editie van de Fiets-Bridge Drive. (Foto: PR)

Op deze dag is de 21ste Fiets-Bridge Drive in Wateringen

zondag 2 juni 2024 0:00

Op zondag 2 juni vindt alweer voor de 21e keer een uniek evenement plaats georganiseerd door Bridgeclub Wateringen: de Fiets-Bridge Drive. Dit populaire evenement combineert op een ludieke wijze fietsen en bridgen, en belooft een dag vol plezier en gezelligheid te worden voor alle deelnemers.

De Fiets-Bridge Drive omvat zes lijnen van elk twaalf paren, die gedurende de dag naar zes verschillende, sfeervolle locaties in en rondom Wateringen fietsen. Bij elke locatie worden vier spellen gespeeld, wat zorgt voor een gevarieerde en uitdagende speelervaring. De dag begint én eindigt bij de kantine van voetbalvereniging KMD aan de Heulweg in Wateringen, waar alle deelnemers worden verwelkomd en afscheid nemen na een enerverende dag.

Deelname

Deelname aan dit bijzondere evenement bedraagt €22,50 per persoon. “Voor dit bedrag ontvangen deelnemers zes consumptiebonnen, een heerlijk lunchpakket, leuke prijzen én natuurlijk een dag vol gezelligheid en sportiviteit,” aldus de organisatie. Na afloop van de Fiets-Bridge Drive is er gelegenheid om samen te genieten van een hapje en worden de uitslagen bekendgemaakt, gevolgd door de prijsuitreiking aan de winnaars.

Inschrijven

Inschrijven voor de Fiets-Bridge Drive kan eenvoudig via het formulier op de website van Bridgeclub Wateringen, te vinden op https://www.bridgewat.nl/. Voor eventuele vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het telefoonnummer 06-26092578 of door een e-mail te sturen naar info@bridgewat.nl.