MKB’ers stellen zich voor: Breeze Boutique

Partnerbijdrage
Afbeelding

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Brigitte en Chaya Houtschilt van Breeze Boutique.

‘Wij hebben de pareltjes van de wereld in onze shop’

Wat leveren jullie?

“Wij zijn Brigitte en Chaya, moeder en dochter met een passie voor bijzondere, out of the box, mode. Het statement ‘less is more’ staan wij zeker niet altijd achter en ondanks het gigantische aanbod van winkels en webshops kunnen wij dan toch niet vinden wat we zoeken om onze stijl compleet te maken. Daarom openen wij in 2023 de deuren van Breeze Boutique in Kijkduin, Den Haag. Met een vloeroppervlak van 150 m2 kunnen we ons statement maken zonder onpersoonlijk te worden. Samen zijn wij op zoek naar pareltjes van over de wereld om onze winkel en webshop te vullen met breath taking items. Met merken uit zoal Italië, Tenerife, Bali, Dubai en meer. Echter… voordat Kijkduin een feit is verwelkomen we je graag in het rustieke ‘s-Gravenzande aan de Dijckerhoek 6 in onze private shopping lounge.”

Waarom moeten klanten voor jullie kiezen? 

“Wij stimuleren onze klanten graag bij het vervullen van een behoefte op het juiste moment en in een fijne ambiance. In alle rust met een drankje en met het vertrouwen dat wij de juiste kennis in huis hebben om aan die verwachting te voldoen.”

Wat is het geheim van succesvol ondernemen?

“Succesvol ondernemen is volgens ons het hebben van de juiste mindset. Denken in oplossingen is hierbij belangrijk. Net als motivatie, beleving, klantvriendelijkheid en service. Dit zijn pijlers waar wij ons op focussen.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Begin 2023 openen wij de deuren van onze nieuwe winkel in Nieuw Kijkduin. We zullen daar ons concept zoals dat nu is neerzetten met wat toevoegingen op het gebied van ‘beleving’. Tot het zover is kan men op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 bij ons terecht aan de Dijckerhoek 6. Daarnaast kan er op overige dagen privé geshopt worden, eventueel in combinatie met een high tea. Gezellig met je vriendinnen of collega’s! En natuurlijk hebben wij een zeer toegankelijke, overzichtelijke webshop waar je in alle rust online je inkopen kunt doen.”

Nog iets toe te voegen?

“Op zaterdag 23 april om 12.00 uur organiseren we in samenwerking met een aantal andere bedrijven een lente-event. Iedereen is van harte welkom!”

www.breezeboutique.nl