Starbucks, BurgerKing en Texaco brengen gezelligheid op Boswoning: Letterlijk en figuurlijk lekker bijtanken op de grens van Naaldwijk

Contentsamenwerking
Blije gezichten op de locaties van Starbucks, Burger King en Texaco aan Boswoning in Honselersdijk.
Blije gezichten op de locaties van Starbucks, Burger King en Texaco aan Boswoning in Honselersdijk. (Foto: Mabel Bohms Media)

Voor sommige Westlanders is het misschien even zoeken naar Boswoning in Honselersdijk. Toch zijn daar, op een steenworp afstand van de Naaldwijkse Woonboulevard, prima mogelijkheden om bij te tanken. Wij namen een kijkje bij de Westlandse vestigingen van drie bedrijven van de EG-Group: Starbucks, Burger King en Texaco.

door Bianca Mokkenstorm

“We zitten inderdaad een beetje verstopt,” vertelt Area Sales Manager Neda Sadeghi onder het genot van een lekkere flat white. “Bovendien werd onze feestelijke opening in december 2021 overschaduwd door de lockdown. Gelukkig weten steeds meer mensen ons te vinden!”

“We hebben zelfs al een vaste klantenkring opgebouwd,” bevestigt Shift Supervisor Jessica Goedendorp. “Zo strijkt hier geregeld een groep ‘ouwe tuinders’ neer om gezellig bij te kletsen. Ze hebben prachtige verhalen over het oude Westland. Een andere vaste gast heeft speciaal voor ons een Honselersdijkse Starbucksbeker geknutseld. Ik kan daar ontzettend van genieten!”


Extra huiskamer

“Starbucks is precies bedoeld voor dit soort gasten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen of een spelletje te doen,” aldus Neda. ”Wij willen die extra huiskamer zijn voor mensen uit de buurt en passanten. We hebben gratis wifi en fijne zitjes waar je rustig kunt werken of studeren.” Jessica vult aan dat ook scholieren meer dan welkom zijn. “We hebben al heel wat koffie geschonken voor leerlingen uit de buurt. Heel gezellig! En het fijne van deze jeugd is dat ze ook altijd de boel netjes opruimen!”

Overigens heeft Starbucks meer op het menu staan dan koffie en thee: “Wij hebben een groot assortiment pastries, broodjes en koude dranken. We kunnen bovendien ieder drankje aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Minder zoet, decaf of lactosevrij? We maken het met liefde voor je klaar!” Beide dames kijken uit naar de zomermaanden. “Dan is het prima toeven op ons grote buitenterras,” wijst Neda. “Dat terras is wel een van onze trekpleisters. Net als onze Starbucks Drive-Thru, de tweede van Nederland!”

Malse veggieburgers

Ook buurman Burger King behoort tot de internationale EG-Group. En ook hier staan de stoelen al uitnodigend klaar op een ruim terras. Al kun je natuurlijk ook warm en droog binnen gaan zitten zolang de zomer nog niet écht begonnen is. Kun je desondanks de verleiding weerstaan om even lekker aan tafel te schuiven, dan kunnen de snel gebakken burgers en fries worden afgehaald in de King Drive. Je hoeft er dus zelfs je auto niet voor uit!

“We merken een flinke verschuiving in de markt,” vertelt Neda. “Omdat vegetarische burgers tegenwoordig van zulke goede kwaliteit zijn, bestellen steeds meer mensen een veggieburger. Inmiddels kun je bij ons alle burgervarianten in een vegetarische versie krijgen. In het kader van duurzaamheid natuurlijk een prima keuze!”


Blinkende auto

EG-Group bezit meer dan 5400 tankstations en stores in 9 landen. De Texaco aan Boswoning is daar één van. Hier kan natuurlijk worden getankt en er is een moderne carwash om je auto blinkend schoon te maken. En een Go Fresh-shop, waar ook broodjes en koffie te koop zijn. Is dat geen concurrentie voor de twee buren? Neda: “Nee hoor. Go Fresh richt zich op een heel andere doelgroep dan Starbucks en Burger King. Het is het eigen merk van EG Group en klanten komen hier vooral om te tanken, op te frissen en in een fijne sfeer eventjes uit te rusten. Om vervolgens weer snel verder te gaan. Wil je liever op je gemak een hapje eten of genieten van een luxe koffie, dan kies je eerder voor Burger King of Starbucks. Zo vullen de drie locaties elkaar heel mooi aan. Wij hebben dus echt voor elk wat wils!”

Jessica vertelt dat zij niet de enige is die het ontzettend naar haar zin heeft op Boswoning. “Ik lach niet omdat het moet, maar omdat ik het hier oprecht gezellig vind! En ik merk dat ook mijn collega’s zo in hun werk staan.” Er is trouwens nog plek voor enthousiaste nieuwe collega’s bij zowel Burger King, Starbucks als Texaco, vertelt Neda. “We hebben nog een paar vacatures, van barista’s tot winkelmedewerkers en burgerbakkers. Loop dus gerust binnen voor een sollicitatieformulier!”

Op de volgende tijden staan de enthousiaste teams aan de Boswoning klaar om gasten te ontvangen:

  • Starbucks: maandag t/m vrijdag 7.00-21.30, in het weekend 8.00-21.30
  • Burger King: iedere dag 11.00-22.00 uur
  • Texaco/Go Fresh: 6.00-21.00 uur / tanken: 24/7!

Krijg je ook zin om hier te werken? Kijk dan op de recruitmentsite van EG: https://www.werkenbijeg.com.