Tekenaars exposeren in Kunsthalte 6

Cultuur
Arnold Beugelsdijk tekent graag landschappen.
Arnold Beugelsdijk tekent graag landschappen. (Foto: PR)

Tekenaars exposeren in Kunsthalte 6

Miryam van Es, Arnold Beugelsdijk en Menno ’t Hart exposeren tot en met 20 november in galerie Kunsthalte 6. De opening is 15 oktober om 14.00 uur, de toegang is gratis.

Miryam van Es uit Naaldwijk was actief bij diverse urban sketchgroepen en tekende veel Westlandse gebouwen. Ze geeft cursussen Urban Sketching en Dagboektekenen en heeft ook een tatoeagestudio aan huis. Arnold Beugelsdijk tekent graag landschappen, die hij ‘en plein air’ (ter plekke in de buitenlucht) maakt in Frankrijk, Engeland en Italië. De Monsterse kunstenaar tekent met pastelkrijt, potlood of de etstechniek. Menno ’t Hart uit Wateringen maakt meestal zwart-wit tekeningen met pen of potlood. Hij tekent boeiende fantasievormen, zowel abstract of in elkaar vloeiende vormen.

Miryam van Es geeft twee workshops Urban Sketching, op 22 oktober en 12 november om 13 uur. Deelname kost € 25 per persoon. Menno ’t Hart geeft 29 oktober om 15.00 uur een rondleiding op de expositie, waarbij hij ter plekke tekent. En op 6 november om 14.00 uur vertelt Arnold Beugelsdijk alles over de etstechniek, die hij ook ter plekke zal demonstreren.

Kunsthalte 6 is gevestigd aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk is geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. De toegang is gratis en de werken zijn te koop.