Jubileumconcert Maassluise Harmonie met Francis van Broekhuizen in Priva de Lier

Cultuur
Dramatisch sopraan Francis van Broekhuizen is 5 november gastsoliste.
Dramatisch sopraan Francis van Broekhuizen is 5 november gastsoliste. (Foto: Maassluise Harmonie)

Zaterdagavond 5 november geeft de jubilerende muziekvereniging De Maassluise Harmonie een spetterend jubileumconcert met als gastsoliste de dramatisch sopraan Francis van Broekhuizen.

Natuurlijk zal het orkest met deze bijzondere gast een aantal stukken spelen die voor de hand liggen. Zo zal een medley uit de Sound of Music uitgevoerd gaan worden, muziek die zowel het orkest maar zeker ook Francis van Broekhuizen na aan het hart liggen. En om dit feestje helemaal compleet te maken zal Kinderkoor Wonderwijs ook haar bijdrage hieraan leveren.

Muzikale duizendpoot

Maar ook stukken die minder voor de hand liggen, staan op het programma. Peter Habraken zal als solist op klarinet optreden, en deze muzikale duizendpoot is niet alleen bekend als klarinettist, maar ook als componist. Op deze 5 november zal de wereldpremière van het door Habraken geschreven, in opdracht van de Maassluise Harmonie, het stuk ´de Vissers van Maassluis´ uitgevoerd gaan worden.

Kaartverkoop

Meerdere redenen dus om op 5 november in de concertzaal van Priva in de Lier te komen kijken en luisteren. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op de website van de jarige vereniging: www.maassluiseharmonie.nl/kaartverkoop.