‘Bakkie Doen’ met Meesterwerk Muziek Westland

Cultuur
Deelnemers, met én zonder muzikale ervaring, ontmoeten elkaar wekelijks in een vaste groep.
Deelnemers, met én zonder muzikale ervaring, ontmoeten elkaar wekelijks in een vaste groep. (Foto: PR)

Muziekliefhebbers kunnen de komende tijd ruimschoots hun hart ophalen bij WPC Nederland 3 in Wateringen. Meesterwerk Muziek Westland presenteert op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend ‘Bakkie Doen’: onder het genot van koffie oefensessies van bands bijwonen.

Meesterwerk Muziek Westland geeft een podium aan 55-plussers die altijd al een keer in een band hebben willen spelen. Deelnemers, met én zonder muzikale ervaring, ontmoeten elkaar wekelijks in een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een muziekcoach wordt de band klaargestoomd voor een eindconcert. 

Muzikanten

Op dit moment vindt de vierde sessie van Meesterwerk Muziek Westland plaats. Er zijn vijf bands geformeerd, die op vaste tijden repeteren. Voor wie niet staat te springen om het podium op te gaan, is er nu ‘Bakkie Doen’. Een mogelijkheid om gewoon even lekker te luisteren en te kijken naar muzikanten, onder het genot van een gratis kopje koffie. Langskomen kan wekelijks op maandag, dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Zondag 26 maart staat het eindoptreden van vier van de in totaal vijf bands van Meesterwerk Muziek Westland gepland. Het programma ziet er als volgt:

12.30 uur: Inloop

13.00 uur: The Old Stars

14.00 uur: Goud (van de Maandagmorgen)

15.00 uur: Friday Unplugged

16.00 uur: Music Train

WPC Nederland 3 is te vinden aan de Lange Spruit 84 in Wateringen. De entree is gratis.

Nieuwe sessie

Een nieuwe sessie van twaalf weken muziek maken bij Meesterwerk Muziek Westland start binnenkort. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kennismaken op zondag 2 april. Aanvang is om 13.30 uur. Zie ook www.meesterwerkmuziekwestland.nl.