Dit was er te koop op de Lentemarkt in ‘s-Gravenzande

Cultuur
Lekkere broodjes, aardbeien- en appeltaartjes.
Lekkere broodjes, aardbeien- en appeltaartjes. (Foto: JLB)

De commissie van de Lentemarkt, die op 20 mei plaatsvond in ‘s-Gravenzande, wil de sponsors van deze markt heel hartelijk bedanken. Uit de opsomming van de sponsors blijkt wel wat er zoal op de Lentemarkt te koop was, en dat leidde tot een mooie opbrengst.

De sponsors waren: J. Benard Complete Realisatie, A. Rijsdam Timmerwerken, Kemeling Kunststoffen, schildersbedrijf M. J. van der Meer, schildersbedrijf J. van der Enden, schildersbedrijf R. van der Meer, Doornekamp Wonen, en in natura: Het Stoepje van het Graaf Florisplein op zaterdag, vis van familie Van der Plas en Van Nieuwkerk, Groothandel Van der Spek Groenten en fruit en Kraaijeveld Groenten en fruit.Groente en fruit. - JLB

Daarnaast werd de Lentemarkt gesponsord door Candyshop Maassluis, Snoepie Store van William Uitbeijerse, Amarylliskwekerij N.L. van Geest, IJzelenberg Perkgoed, Slagerij Poleij, Bakkerij Castelein uit Krimpen aan de IJssel. Ook waren er tegeltjes verkrijgbaar van familie M. van Dam. 


Heel veel gegeven

De markt werd gehouden bij de familie P. W. Lock aan het Bagijneland 4. De organisatie: “Al hebben we iemand vergeten, dan moet u het ons maar niet euvel duiden, want er is heel veel gegeven. Ook de dames en heren die baksels gegeven hebben en soep, alle bezoekers en iedereen die heeft geholpen met alles klaarmaken en opruimen.”

De opbrengst van de markt wordt geschat op 6000 euro.