update

Blote-benen-weer! Zoveel graden wordt het dit weekend in Westland

Cultuur
Het wordt perfect terrassenweer in het weekend van 9, 10 en 11 juni 2023.
Het wordt perfect terrassenweer in het weekend van 9, 10 en 11 juni 2023. (Foto: Archief)

Haal die waterpistolen maar tevoorschijn en leg de ijsblokjesmaker alvast in de vriezer. Vergeet ook niet genoeg zonnebrandcrème in te slaan. Het wordt komend weekend heerlijk zomers weer. Perfect om een terrasje te pakken!

In Westland worden dit weekend temperaturen verwacht tot 30 graden. Vrijdag kunnen we al lekker opwarmen met een maximum temperatuur van 27 graden, zaterdag wanen we ons in Spanje met 30 graden en ook zondag blijft het tropisch warm. Maandag kunnen we weer wat afkoelen.



Het weer komende dagen in het Westland volgens Weeronline.nl.

Eropuit

Komend weekend is dus hét ideale moment om er lekker op uit te gaan. Lekker buitenzwemmen in Plas Prinsenbos in Naaldwijk, aan de Grote Achterweg. Wil je weten waar je veilig in natuurwater kunt zwemmen in het Westland? Check dan www.zwemwater.nl. In de zee bij Ter Heijde, Hoek van Holland en Monster is de waterkwaliteit in elk geval prima.

Nog meer genieten

Het zomerfeest in Wateringse Veld zal zondag 11 juni door het mooie weer nog meer genieten zijn. En wat dacht je van de deelnemers aan de Ellufkroegentocht, voor wie die koude biertjes extra lekker zijn? Wie liever verkoeling opzoekt, vindt die zaterdag vast in het kerkgebouw van Poeldijk. Check voor meer leuke activiteiten onze agenda.


Wat je komend weekend ook doet - zelf ijsjes maken, relaxed zonnebaden in de tuin of juist de schaduw opzoeken in het Staelduinse Bos -, namens de Rodi Westland-redactie: geniet ervan!

Afbeelding