Dit zijn de nieuwe Prinsen van De Jolige Druif

Cultuur
Ook in Wateringen is het carnavalsseizoen begonnen!
Ook in Wateringen is het carnavalsseizoen begonnen! (Foto: Chantal van der Meer)

Afgelopen zaterdagavond, op 18 november, werd tijdens de feestelijke prinsverkiezing bij Velo een nieuwe reeks prinsen bekendgemaakt door Carnavalsvereniging De Jolige Druif uit Wateringen.

Precies om 20.11 uur verschenen de stralende nieuwe Jeugd-Prins Kenji den 1e, in werkelijkheid Kenji Olofsen, vergezeld door zijn Page Shaenna, ook bekend als Shaenna Alpiness, en hun Adjudant Jayden, die in het dagelijks leven Jayden de Greef heet.

57ste grote prins

Naarmate de avond vorderde, was het om 23.11 uur tijd voor het hoogtepunt van de avond: de onthulling van de 57ste grote Prins.

Na een spannende countdown was het moment daar: de nieuwe Prins Bart den 1e werd met veel enthousiasme ontvangen door het publiek. Achter deze nieuwe Prins staat Page Anja, in het dagelijks leven bekend als Anja van der Goes.

Hofhouding

De Prins en zijn Page worden ondersteund door een indrukwekkende hofhouding, bestaande uit Hofdame Sanne (Sanne Bloemendaal) en de Adjudanten Roy (Roy van Meel) en Jilles (Jilles But).


Foto: Chantal van der Meer

Begin feestelijk seizoen

De onthulling van deze nieuwe prinsen en hun hofhouding markeert het begin van een feestelijk seizoen voor Carnavalsvereniging “De Jolige Druif”. Met de komst van Prins Bart den 1e belooft het een kleurrijk en opwindend carnavalsseizoen te worden voor Wateringen.