Pieten van Dans Creatie delen dansmoves op TikTok

Cultuur
De Pieten kijken ernaar uit om Sint in Wateringen te verwelkomen!
De Pieten kijken ernaar uit om Sint in Wateringen te verwelkomen! (Foto: TikTok)

In sommige dorpen zijn Sinterklaas en zijn Pieten afgelopen weekend al gearriveerd, maar in Wateringen, Maasdijk, ‘s-Gravenzande en Ter Heijde komt de Goedheiligman zaterdag 25 november aan. In Wateringen zullen de Pieten van de Wateringse dansschool Dans Creatie hun gezelligste dansmoves laten zien.

Dans Creatie was de afgelopen maanden te zien bij Holland’s Got Talent. Hier gaf de groep DC Passion verbluffend mooie klassiek ballet-optredens weg. Maar de dansschool heeft ook andere dansstijlen in huis, zoals urban en modern.

Oude gemeentehuis

De Pieten van Dans Creatie hebben in elk geval al veel zin in hun optreden van komende zaterdag. Om 13.45 gaat dat van start voor het oude gemeentehuis tegenover Scrumpy. Kinderen (en volwassenen!) die Sint ook swingend willen verwelkomen, kunnen de moves van de Pieten alvast oefenen met een TikTok-filmpje dat ze hebben gepubliceerd.

@danscreatie Dans jij met ons mee? Zaterdag 25 november staan wij bij de intocht van Wateringen voor het oude gemeentehuis tegenover scrumpy. Om 13:45 uur gaan wij dansen en sinterklaas verwelkomen in Wateringen. Ben jij erbij? #sinterklaas #sinterklaasintocht ? De Gestrande Stoomboot - De Club van Sinterklaas & Coole Piet & Danspiet