Cultuurweb organiseert eindejaarsbijeenkomst in Bartholomeuskerk

Cultuur
 Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst kunnen culturele organisaties het glas heffen en proosten op een cultureel en inspirerend 2024.
Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst kunnen culturele organisaties het glas heffen en proosten op een cultureel en inspirerend 2024. (Foto: Pexels)

Met de feestdagen in zicht nodigt Cultuurweb cultuurorganisaties uit voor een spetterende eindejaarsbijeenkomst op dinsdag 12 december in de Bartholomeus kerk in Poeldijk. 

“Een avond vol warmte, creativiteit en vooruitblikken op wat het nieuwe jaar ons te bieden heeft. We willen heel graag met jullie het glas heffen en proosten op een cultureel en inspirerend 2024.”

Programma

  • 19.00 - 19.30 uur Warmzingsessie: gewoon even lekker met elkaar zingen onder begeleiding van professioneel zangcoach Esther van Es.
  • 19.30 - 21.30 uur Workshop klaar voor de toekomst - samen succesvol vooruit. Op een laagdrempelige manier aan de slag met een toekomstplan.
  • 21.30 - 22.30 uur Proost! Een gezellige borrel met een muzikaal spektakel verzorgd door Funky Fingers.

Praktische info

De Eindejaarsbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 december van 19.00 tot 22.30 uur (inloop 18.30 uur) in de Bartholomeuskerk aan Voorstraat 109 in Poeldijk. Aanmelden bij projectleider Tessa Don tdon@westlandcultuurweb.nl of via dit formulier.