Ultieme bluesexperience deze vrijdag bij WPC Nederland 3

Cultuur
De unieke twist van Groovetakers: bluesbewerkingen van bekende nummers, waar het publiek keer op keer van geniet.
De unieke twist van Groovetakers: bluesbewerkingen van bekende nummers, waar het publiek keer op keer van geniet. (Foto: Groovetakers)

Vrijdag 8 december treedt de band Groovetakers op bij WPC Nederland 3 in Wateringen.

Groovetakers zijn dé band voor een spectaculaire blueservaring. Wat hen onderscheidt, is hun meeslepende interactie met het publiek, waardoor elke show een onvergetelijke blueservaring wordt. Hun unieke twist: bluesbewerkingen van bekende nummers, waar het publiek keer op keer van geniet.

Blueswereld

Deze band is geen vreemde in de blueswereld. Als vaste begeleidingsband bij de afterparty bluesjam van het legendarische Flirting with the Blues-festival in Amersfoort, hebben ze samengespeeld met internationale grootheden als Joey Delgado, Alan Haynes, Jim Suhler, Sean Webster en Danny Giles.

Bandleden

Met Ber van Zanen op gitaar en zang, Menko Paul op zang en mondharmonica, Ed Bothoff op basgitaar en Stefan Erents op drums, leveren de Groovetakers een energieke, rauwe en boeiende performance. Een avond met hen staat garant voor een topervaring, zoals de pers al eerder terecht opmerkte: “Groovetakers, heerlijke blues, lekker rauw, energiek, een onderhoudende en animerende band. Top!”

Hun optreden start om 21.00 uur.