Op deze datum brengt de Phoenix Parijs naar Honselersdijk

Cultuur
Met het stuk 'Paris Sketches' waant het publiek zich helemaal in Parijs.
Met het stuk 'Paris Sketches' waant het publiek zich helemaal in Parijs. (Foto: PR)

Op 9 maart brengt het harmonieorkest muziekvereniging De Phoenix uit Wateringen een heerlijk Frans sfeertje naar het Westland met een concert waarin het stuk ‘Paris Sketches’ centraal staat. Met dit stuk waan je je helemaal in Parijs, belooft De Phoenix. 

Met het stuk ‘Paris Sketches’ gaat het orkest in het najaar in Hoofddorp op Concours. De wereldstad Parijs wordt in dit stuk in vier delen muzikaal verwoord. “Met dit stuk als basis lag het thema voor de rest van het programma redelijk voor de hand”, aldus de Phoenix.

Chansonnière en accordeonist

Noem typisch Franse muziek die in een themaconcert niet kan ontbreken en je komt natuurlijk uit bij chansons. De jonge, doch ervaren en zeer talentvolle Babette Zwinkels zal de mooiste chansons ten gehore brengen. Om vervolgens het thema helemaal compleet te maken, luistert accordeon-professional Hans van der Maas het programma op met de typische klanken die bij het muzikale Frankrijk horen.

Tijd en locatie

Het concert vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouw-van-Goeden-Raadkerk in Honselersdijk. Het begint om 20.00 en de deuren gaan open om 19.30. Tickets zijn te koop via phoenixwateringen.nl/agenda.