Westlands Mooiste Postzegels uitgebreid met twee nieuwe aanwinsten

Cultuur
Jacco van Dam (voorzitter Dorpsraad Hoek van Holland) voegde de nieuwe postzegels toe aan de tweede seriekaart.
Jacco van Dam (voorzitter Dorpsraad Hoek van Holland) voegde de nieuwe postzegels toe aan de tweede seriekaart. (Foto: Postzegelvereniging Monster)

Op zaterdag 17 februari zijn bij de opening van de verzamelruilbeurs en boekenmarkt in de ontmoetingsruimte van de Dorpskerk in Hoek van Holland twee postzegels aan de serie ‘Westlands Mooiste Postzegels’ toegevoegd. Deze openingshandeling werd verricht door Jacco van Dam, de voorzitter van de Dorpsraad in Hoek van Holland.

De drukbezochte verzamelruilbeurs was in samenwerking met Postzegelvereniging Monster georganiseerd tijdens de maandelijkse boekenmarkt. Jacco van Dam voegde twee postzegels toe aan de tweede seriekaart in de serie Westlands Mooiste Postzegels. Dit betrof de postzegel met de trosroos Silva Pink nr. 23 en de vernieuwde aardbeipostzegel nr. 24. Hij gaf graag medewerking aan deze filatelistische activiteit.

In de belangstelling

De promotiestand met Westlands Mooiste producten die een eigen postzegel hebben kreeg weer veel aandacht. Ook de serie van 4 prachtige postzegels die in 2014 samen met de Stichting 150 + 100 Hoek van Holland zijn uitgebracht stonden net als de presentatie van oude Hoekse zaken volop in de belangstelling. Bij het ruilen wisselden weer veel spullen uit de diverse verzamelingen van eigenaar. De taxateur had volop te doen met het beoordelen van prachtige collecties. De postzegelberg was weer een ware publiekstrekker, voor de mensen die postzegels kwamen brengen en voor de mensen die postzegels zochten en vonden om hun collectie aan te vullen.

Al met al kijken de organisatoren tevreden terug op een gezellige beurs.

Contactavond bezoeken

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. U kunt zich vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl