Op deze avond herleven oude punktijden bij WPC Nederland 3

Cultuur
Coral Springs is een van de bands die optreden op 9 maart.
Coral Springs is een van de bands die optreden op 9 maart. (Foto: Ron van Rutten/Facebook)

In een ode aan de gouden tijden van punkrock heeft WPC Nederland 3 aangekondigd dat op 9 maart de tweede editie van Punk Rock 101 plaatsvindt. Het programma, dat de oude punkgeest nieuw leven inblaast, belooft een avond vol rauwe energie en opzwepende muziek.

De line-up van het evenement is samengesteld om liefhebbers van punkrock te trakteren op een authentieke ervaring. Een van de hoogtepunten van de avond is de optreden van The Hormones, een Ramones tributeband die bekend staat als de echte deal. Ze brengen het ruige geluid van de eerste generatie punkrock terug naar de straten en eren momenteel ‘50 jaar Ramones’ met hun indrukwekkende set.

Bands

Daarnaast betreedt Coral Springs het podium, een band met wortels in Leiden en Den Haag. Hun kenmerkende voorliefde voor poppunk, geïnspireerd door bands als State Champs, Rise Against en New Found Glory, belooft een verfrissende mix van invloeden en een dynamische live-ervaring.

Uit Delft komt Mouser, een OldSkool punkrockband met een arsenaal aan puntige, catchy en venijnige songs. Hun compromisloze teksten leggen genadeloos de zenuw van onze op hol geslagen samenleving bloot.

Tickets

Het evenement begint om 21.00 uur, met de deuren van de zaal die openen om de punkliefhebbers te verwelkomen. Tickets voor Punk Rock 101 zijn verkrijgbaar voor €8,- in de voorverkoop. De locatie, Lange Spruit 84 in Wateringen, belooft de perfecte setting te zijn voor een avond vol nostalgie en energieke muziek. Het evenement belooft een onvergetelijke reis terug in de tijd te worden voor fans van punkrock in al zijn rauwe glorie.