Liers Kunst & Genoegen zet drie jubilarissen in het zonnetje

Cultuur
De jubilarissen werden bedankt met een mooie bos bloemen.
De jubilarissen werden bedankt met een mooie bos bloemen. (Foto: Frans Voskamp)

Toneelvereniging Kunst & Genoegen uit De Lier viert een bijzondere mijlpaal met drie van haar leden. Anita van der Nouweland, Theo van der Stok en Aad Vellekoop worden geëerd voor hun langdurige betrokkenheid bij de vereniging.

Anita van der Nouweland is al 40 jaar actief bij de toneelvereniging, waar ze met haar talent en inzet vele memorabele momenten heeft helpen creëren. Theo van der Stok wordt gevierd voor zijn 50 jaar toewijding aan Kunst & Genoegen, waarin hij een onmisbare rol heeft gespeeld bij het brengen van prachtige toneelstukken naar het publiek. En last but not least, Aad Vellekoop wordt gehuldigd voor maar liefst 60 jaar betrokkenheid bij de vereniging.

De toneelvereniging, opgericht in december 1945, heeft door de jaren heen talloze voorstellingen verzorgd voor zowel volwassenen als kinderen. Vanuit de gemeenschap van De Lier wordt Kunst & Genoegen gesteund door donateurs, vrienden en familieleden die elk jaar weer genieten van de prachtige toneelstukken die worden opgevoerd.