Excursie vanuit Naaldwijk naar restaurant op 42 meter hoogte

Cultuur
De bus brengt deelnemers van Naaldwijk naar hartje Rotterdam.
De bus brengt deelnemers van Naaldwijk naar hartje Rotterdam. (Foto: PR)

Op zondag 26 mei 2024 organiseert de Cultuurverbinders de vijfde editie van Op Ontdekkingsreis, een dagexcursie met een cultureel karakter. De reis voert deelnemers naar een indrukwekkend 42 meter hoog hydraulisch draaiend restaurant in Rotterdam. En het goede nieuws is: er zijn nog plekken vrij.

In het restaurant heeft de groep uitzicht over de stad, inclusief de Erasmusbrug, Euromast, havens en Katendrecht. De deelnemers nuttigen dan “een lunch ‘op hoog niveau’”, aldus de Cultuurverbinders met een knipoog.

Maeslantkering

“Na de lunch vervolgt de reis naar Hoek van Holland, waar wij een fascinerende rondleiding krijgen in de Maeslantkering.” De Maeslantkering, gelegen in de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland, is ‘s werelds grootste stormvloedkering met beweegbare onderdelen. Het volledig automatisch gestuurde bouwwerk beschermt Zuid-Holland tegen overstromingen.

Het programma

  • 11:30 uur: Vertrek per bus van Verdilaan Naaldwijk
  • 12:45 uur: Aankomst bij het restaurant voor de lunch
  • 14:45 uur: Vertrek per bus naar Hoek van Holland
  • 15:30 uur: Rondleiding in de Maeslantkering
  • 17:00 uur: Terugreis per bus naar Naaldwijk

Aanmelden

Aanmelden voor Op Ontdekkingsreis kan door een e-mail te sturen naar info@cultuurverbinders.nl met daarin uw naam, adres, telefoonnummer, aantal personen en €52,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 ten name van Cultuurverbinders. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een bevestiging van deelname. Voor eventuele vragen kunnen belangstellenden contact opnemen via info@cultuurverbinders.nl.