Moeders worden komende zaterdag verrast in Naaldwijk

Cultuur
Afbeelding
(Foto: Archief/Rienk Boode)

Deze week staat het winkelcentrum in Naaldwijk in het teken van Moederdag. De winkeliers van Naaldwijk Winkelrijk en Winkelcentrum De Tuinen hebben een assortiment cadeaus en pakketten samengesteld, zodat vaders en kinderen zich kunnen opmaken om moeders te verwennen op die speciale dag in het jaar.

Het weekend wordt extra bijzonder met een speciaal Moederdagevent georganiseerd door de winkeliers. Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 16.00 uur worden moeders uit de regio op een speciale wijze in het zonnetje gezet.

Verrassingen

Tijdens het Moederdagevent kunnen moeders genieten van muzikale verrassingen in het centrum van Naaldwijk. Het Westlandse duo Komfort & Joy zorgt voor vrolijke deuntjes terwijl ze door het centrum wandelen en hun melodieën laten klinken op de terrassen. Daarnaast zijn de Dames van de Liefde aanwezig om moeders te overspoelen met symbolische liefde. Gewapend met paraplu’s vol hartjes, bieden ze verschillende liefdevolle gebaren aan, waaronder ‘een zoet hart’, ‘een warm hart’ of ‘een herinneringshart’.

Cadeaus

Voor wie nog op zoek is naar inspiratie voor een Moederdagcadeau, bieden de winkeliers en horecagelegenheden in Naaldwijk een breed scala aan opties, variërend van bloemen en sieraden tot ontbijtjes en nieuwe outfits. Met deskundig advies en een assortiment aan geschenken, is er voor ieder wat wils om moeders te verwennen op hun speciale dag.