Dit is het programma van de Tour de ‘s-Gravenzande 2024

Cultuur
Een van de acts.
Een van de acts. (Foto: PR)

Op vrijdagavond 7 juni, tijdens bijna de langste dag van het jaar, nodigt Cultuurverbinders cultuurliefhebbers uit voor een magische avond vol muziek, theater en verwondering in het centrum van ’s-Gravenzande. Op maar liefst tien bijzondere locaties geniet het publiek van topoptredens met culturele muziek, goochelacts en improvisatietheater.

De volgende optredens staan op het programma.

  1. Het muziekduo Katakat, dat eigen songs ten gehore brengt in zowel het Nederlands als het Engels. Geïnspireerd door de zee en de golven van het leven verrassen zij met een scala aan instrumenten en harmonieuze samenzang. Een aanrader voor danslustige luistervinken!
  2. Improvisatietheater met de Rotterdamse Theatersportvereniging Lof en Zotheid. “Laat je verrassen door bekende spelvormen en creatieve scènes die je laten lachen en verbazen. Durf jij de uitdaging aan?”
  3. Maak kennis met de magische wereld van Nick de Goochelaar uit het Westland. Met passie voor zijn vak weet hij zijn publiek te verbazen met een act vol verwondering en verbazing. Een magische ervaring met een tintje Westland!
  4. Ga terug naar de tienerjaren met improvisatiegroep De AntiHelden. Gebruikmakend van eigen puberdagboeken en anekdotes uit het publiek, creëren zij hilarische scènes die de puberale chaos overstijgen. 
  5. Geniet van de exotische klanken van EverLite for Hawaiians. Deze ervaren band neemt je mee op een tropische reis vol Hawaïaanse melodieën en brengt een stukje muzikaal erfgoed tot leven.
  6. Maak een muzikale reis van ’s-Gravenzande naar Afrika met Kees en Ineke van der Eijk van Tougou’dougou. Op een scala aan instrumenten uit diverse culturen brengen zij prachtige klanken voort die je ziel zullen beroeren.
  7. Het akoestische duo Komfort & Joy neemt bezoekers mee op een muzikale reis. Met liedjes uit en over het Westland brengen zij een ode aan de streek, doorspekt met mooie verhalen.
  8. Once improvisatietheater uit Utrecht speelt geïmproviseerde verhalen gebaseerd, op ’s-Gravenzandse kenmerken. “Laat je betoveren door wonderlijke avonturen en ontdek de charme van de stad.”
  9. Petit Acoustique laat hits van toen en nu weerklinken. Deze veelzijdige band brengt bekende pop, rock, soul en disco nummers in een semi-akoestisch jasje.
  10. Verrassend zijn de hilarische improvisatiegames met theatergroep De Doffe Döner uit Amsterdam. Met creativiteit en humor nemen zij bezoekers mee op een rollercoaster van onverwachte wendingen.

Kaarten

De avond begint om 18:30 uur en eindigt om 22:00 uur. De prijs is €10,00 per persoon inclusief flesjes water voor onderweg. Men kan kiezen in een groep/gids of zelfstandig de tour te maken.

Voor kaartverkoop, stuur een mail: info@cultuurverbinders.nl

Tour de ‘s-Gravenzande wordt georganiseerd door de Cultuurverbinders in samenwerking met de ondernemers van het centrum van ’s-Gravenzande.