Vermist en gemist: Kater Blaze

Dieren
Wie heeft Blaze gezien?
Wie heeft Blaze gezien? (Foto: Privé)

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes. 

Naam: Blaze

Vermist sinds: 26 februari 2023

Vermist: ’s-Gravenzande / Heenweg, Anjerstraat

Beschrijving: Blaze is een grijze Scottish Fold raskater. Hij is 6 jaar oud, gecastreerd en zijn chip staat goed geregistreerd.

Bijzonderheden: Blaze heeft platliggende kleine oortjes. Zijn vacht is volgrijs en hij voelt zacht. Blaze is een lieve kater en zoekt graag mensen op. Misschien zit hij ergens opgesloten. Hij wordt heel erg gemist!

Melding Amivedi: 1953698

Heeft u deze kat gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland. 

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.


Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl.