Dieren én natuur een handje helpen: Aad van Uffelen verkoopt 400 planten

Duurzaamheid
Aad van Uffelen zet zich in voor de natuur in het Westland.
Aad van Uffelen zet zich in voor de natuur in het Westland. (Foto: Archief)

Dierenliefhebbers in het Westland worden aangemoedigd om groen te gaan en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Aad van Uffelen heeft namelijk ongeveer 400 biologische tuinplanten opgepot, bestaande uit maar liefst 61 verschillende soorten. Het doel? De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar Dierenopvang Westland. 

Bovendien heeft Van Uffelen aangekondigd dat hij het opgehaalde bedrag zal verdubbelen, waardoor de donatie aan de dierenopvang nog groter zal worden.

Het geld zal worden gebruikt door Dierenopvang Westland voor de bouw van nieuwe faciliteiten en voor de opvang van diverse dieren, waaronder egels die momenteel in grote moeilijkheden verkeren, evenals andere wilde dieren en verloren huisdieren.

Wat de planten zelf betreft, ze zijn allemaal biologisch opgekweekt en de aarde waarin ze groeien bevat geen veen. Deze groene initiatieven dragen bij aan een duurzamere omgeving en ondersteunen tegelijkertijd een waardevolle lokale organisatie.

Wie geïnteresseerd is in het kopen van deze biologische planten en tegelijkertijd een goed doel wil steunen, kan de lijst met beschikbare planten opvragen door een e-mail te sturen naar natuurlijkdelfland@knnv.nl.