Woonevent De Westlandse Zoom

Huis
Project Boomgaerde tussen Monster en Den Haag.
Project Boomgaerde tussen Monster en Den Haag. (Foto: PR)

Op zaterdag 13 mei vindt Woonevent De Westlandse Zoom plaats in het projectbureau van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) aan de Haagweg 33 D1 in Monster. Het evenement biedt belangstellenden de gelegenheid om alles te weten te komen over nieuwbouw, zelfbouw, koop, financiering en vergunningen in Poeldijk en Monster. 

Het woonaanbod van De Westlandse Zoom bestaat uit diverse typen woningen, waaronder eengezinswoningen, herenhuizen, familiewoningen, herenboerderijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Alle woningen in de nieuwe woongebieden zijn energiezuinig en duurzaam, voorzien van warmtepompen, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen of aardwarmte.

Naast het bekijken van het woning- en kavelaanbod kunnen bezoekers tijdens het woonevent advies inwinnen bij een hypotheekaanbieder. Ook is het mogelijk om de bouwlocatie in Monster te bezoeken, waar onder andere vrije kavels van het project Kavels Achter de Duinen te bezichtigen zijn. Verder kan een kijkje worden genomen op de bouwlocaties van Noorderduin en Boomgaerde.

Het evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats tussen 10.00 en 14.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur van het projectbureau, maar bezoekers worden aangemoedigd om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Tijdens het evenement kunnen reserveringen ter plaatse worden gemaakt, onder het genot van een kopje koffie.

Deelnemende ontwikkelaars zijn Novaform, Van Mierlo Planontwikkeling, Eekhout Projecten en BPD Gebiedsontwikkeling. Het woningaanbod in De Westlandse Zoom richt zich op kopers die op zoek zijn naar een energiezuinig en duurzaam huis met (ruime) tuin in alle vormen en varianten. Hierbij kan worden gekozen voor een nieuwbouw (project)woning of het zelf ontwerpen en (laten) bouwen van een woning op een vrije kavel.

Het woonevent biedt dus een uitgelezen kans voor geïnteresseerden om zich te laten informeren over het nieuwbouw-, zelfbouw- en kavelaanbod in Poeldijk en Monster, en om advies in te winnen bij een hypotheekaanbieder. De energiezuinige en duurzame woningen zijn daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Meer informatie over het woonevent, de deelnemers en de projecten: www.dewestlandsezoom.nl.