Koornneef tekent voor Jumbo Foodmarkt

Nieuws

Er komt een Jumbo Foodmarkt in het nieuwbouwproject De Rentmeester. Dat is officieel bekend gemaakt in een persbericht van Jumbo Supermarkten. De Foodmarkt wordt gerund door ondernemer Edward Koornneef en zijn partner Marieke Vijverberg, die daarmee als eerste zelfstandig ondernemer de versmarkt van Jumbo exploiteren.

Half september gaf de Westlandse gemeenteraad groen licht voor het bouwplan De Rentmeester in hartje Naaldwijk. Het project biedt ruimte aan een grote supermarkt, kantoren en appartementen. Wanneer de bouw begint, is nog onduidelijk. Ook het persbericht van Jumbo Supermarkten geeft nog geen duidelijkheid over de start van de bouw of de opening van de Foodmarkt.
Tot voor kort was Koornneef eigenaar van Albert Heijn winkels in Naaldwijk, Honselersdijk en Wateringen, maar deed deze van de hand aan moederbedrijf Delhaize. Vorige week werd de Jumbo winkel in Naaldwijk onder de vlag van Koornneef geopend en deze week gaat ook de Wateringse Jumbo open onder de vleugels van Koornneef. De ondernemer bezit sinds dit najaar ook een  Jumbo-winkel in Oud-Beijerland.
Daar komt dus in ieder geval nog een grote Jumbo Foodmarkt bij. Koornneef is de eerste zelfstandig ondernemer die een Jumbo Foodmarkt gaat exploiteren. Over het concept zegt Jumbo: ‘De versmarktformule heeft het grootste foodassortiment van Nederland tegen de laagste prijs. Bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks bereiden de lekkerste verse gerechten, onder meer uit de Italiaanse, Aziatische en Hollandse keuken. Klanten kunnen zich laten inspireren door de ingrediënten, de versbereide gerechten meenemen of ter plekke opeten in het Foodmarkt Café. Natuurlijk is het mogelijk om in de Jumbo Foodmarkt ook gewoon de wekelijkse boodschappen te doen.’