‘Naaldwijk Select’ van start op bloemistenklok

Nieuws

‘Naaldwijk Select’ is een initiatief dat tot stand is gekomen in samenwerking met klanten. Vanaf 1 maart dragen klanten van de Bloemistenklok 1 eurocent per transactie bij aan het assortimentsfonds. Vanuit dit assortimentsfonds gaan klanten aangeven welke producten zij missen, of moeilijk verkrijgbaar zijn en die toch voor de klok moeten worden aangeboden.

Op de Bloemistenklok van FloraHolland Naaldwijk is gestart met met ‘Naaldwijk Select’. Daarmee kunnen klanten aangeven welke producten op de Bloemistenklok door hen gemist worden. Als de kwekers deze niet willen aanvoeren, kan FloraHolland dat alsnog realiseren met het assortimentsfonds.

Meer & minder
Medewerkers van Bloemistenklok Naaldwijk benaderendde telers die bepaalde producten niet wil of kan aanvoeren.  Dat assortiment kan dan via ‘Connect’ besteld worden en vervolgens onder het aanvoernummer FHB als aanvullend assortiment geveild worden.  De prijsvorming zal gerelateerd zijn aan de Connect prijs, bij een meeropbrengst zal dat bedrag aan het assortimentsfonds worden toegevoegd. Bij een lagere opbrengst zal het assortimentsfonds dit aanvullen.