Twee nieuwjaarsduiken in Westland

Nieuws

Westlanders kunnen het nieuwe jaar weer op twee locaties inwijden met een traditionele nieuwjaarsduik. Zowel in Monster en in ‘s-Gravenzande kunnen regiogenoten het koude water trotseren.
De Monsterse nieuwjaarsduik, die komend jaar voor de 47e keer wordt georganiseerd door de Monsterse Reddingsbrigade vindt plaats om 14.00 uur bij strandopgang Molenslag. De organisatie verzoekt de duikers zoveel mogelijk op de fiets te komen, gelet op de duizenden bezoekers van voorgaande jaren en de beperkte parkeergelegenheid. Na de duik is warme chocomel. De Westlandse Nieuwjaarsduik te Molenslag wordt mede mogelijk gemaakt door Beukers Toyota uit ’s-Gravenzande, Gerrit Snijders Hoveniers, Handelsonderneming Tuin-Bouw en Verkeer Service Zuid-Holland.
In ‘s-Gravenzande duik, die de titel ‘De Beeks Opticiens Nieuwjaarsduik Westland 2014’ draagt, wordt georganiseerd door de ‘s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade daagt je uit voor een frisse start van 2014 tijdens Nieuwjaarsduik Westland op het ‘s-Gravenzandse strand. Deze duik vindt plaats op het strand bij slag Beukel/Bankdijk, aan het einde van de strandweg. Het startschot klinkt om 14.00 uur, maar vanaf 13.00 uur kan men zich omkleden in verwarmde kleedkamers. Ook bij deze duik is er warme chocomel.