De Swingende Pepernoten Show komt er aan

Nieuws

De voorbereidingen voor De Swingende Pepernoten Show, het grootste Sinterklaasfeest van de regio, vorderen gestaag. Het feest wordt georganiseerd door ‘t Feesthuis, Meesterbakker Roodenrijs, Linneweever en Omroep West.

Al enige jaren is ‘t Feesthuis zeer actief als het gaat om Sinterklaasentertainment. De afgelopen jaren organiseerden zij meerdere Sinterklaasfeesten in onder andere CondorCity en De Naald. Het succes van deze feesten heeft ‘t Feesthuis doen besluiten het dit jaar extra groots aan te gaan pakken en zo verspreid over twee dagen voor maarliefst drieduizend mensen de gelegenheid te bieden dit feest mee te vieren. “De mensen hoeven echter niet bang te zijn dat het een massaal feest gaat worden waarbij de kinderen niets meer kunnen zien”, aldus Peter Weijkamp eigenaar van ‘t Feesthuis. “De drieduizend beschikbare kaarten zijn verspreid over twee dagen met totaal zes shows. Zo blijven het intieme feesten waarbij de kinderen alles volop kunnen zien en beleven.”

Optimaal vermaak
Op woensdag 27 november staan er twee shows gepland in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk en op zondag 1 december staan er 4 shows in De Broodfabriek in Rijswijk. Op beide locaties kunnen de bezoekers genieten van een spetterende theatershow met in de hoofdrol Pietenboyband De MP3’s. “Naast alle bekende hits en traditionele Sinterklaasliedjes zal het ook eeb hele spannende show worden, er ligt namelijk gevaar op de loer voor de MP3’s”, gaat Weijkamp verder. “Voorafgaand aan de show kunnen de kinderen zich een uur lang vermaken met allerlei activiteiten, zoals knutselen, schminken, spelletjes doen en in De Broodfabriek staat er zelfs nog een Pietenorkest en komt er een verrassende Pietenact. Kortom, met een bezoek aan de Swingende Pepernoten Show zullen de kinderen zich optimaal kunnen vermaken.”

Partners
Om deze shows mogelijk te maken is ‘t Feesthuis op zoek gegaan naar partijen die affiniteit hebben met Sinterklaas en kinderen en zich graag wilde verbinden aan dit feest. “We raakten al snel in contact met drie partijen die allen zonder twijfel dit avontuur met ‘t Feesthuis aan wilde gaan”, gaat Weijkamp verder. “Omroep West zal met name in de promotie van het feest een hele belangrijke bijdrage leveren, met radio en TV is het de bedoeling velen in de regio op de hoogte te brengen van dit feest. Voor Meesterbakker Roodenrijs is de link natuurlijk heel eenvoudig als hofleverancier van Sinterklaas met al hun lekkers. Zij zullen dan ook in al hun vestigingen in de regio acties gaan doen waarbij kaarten te winnen zijn. Voor de laatste partner, Linneweever in Wateringen, lijkt de link wat moeilijker te vinden. Maar met de grootste kinderbrillencollectie van de regio is de affiniteit met kinderen er zeker en vinden ze dit juist een leuke gelegenheid de kinderbril eens goed op de kaart te zetten.”

Kaartverkoop
Met de ondertekening van de contracten is het startsein gegegeven voor de promotiecampagne van de feesten. Ook start deze week op SEE Tickets de kaartverkoop voor de shows. Via SEE tickets kunnen zowel telefonisch als online op SEE.nl de tickets besteld worden. Voor de mensen die er als eerste bij zijn wacht er bovendien ook nog een leuke verrassing. Bij de eerste 100 bestellingen wordt namelijk de CD van De MP3’s cadeau gegeven. Meer info over het feest kunt u vinden op www.swingendepepernotenshow.nl.