Terrasoverkappingshow bij Vitrona in Naaldwijk

Nieuws

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei vindt de ‘Terrasoverkappingshow’  plaats bij Vitrona in Naaldwijk. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona in het teken van standaard vaste, schuifbare, en unieke terrasoverkappingen.

Incl. Wijnproeverij en culinaire hapjes!
Iedere bezoeker zal worden verrast in het nieuwe buitenleven.
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei, nodigen wij u uit voor de Terrasoverkappingshow bij Vitrona in Naaldwijk. Tijdens deze twee dagen staat onze showroom volledig in het thema: ‘Ervaar het nieuwe buitenleven’. Ook oplossingen zoals windschermen, winddoeken, onderzonwering, terrasverwarmers en verlichting zijn ook aanwezig tijdens deze dagen!

“Ervaar het nieuwe buitenleven”
U bent van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer, u te laten inspireren op het gebied van het ultieme buitenleven. Neem gerust uw kinderen mee, want in onze showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in onze speelhoek of bij onze vernieuwde (veilige) Koivijver. Tijdens deze Terrasoverkappingshow zijn we geopend op vrijdag 24 mei van 9:00 – 17:00 en op zaterdag 25 mei van 10:00 – 17:00. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij onze showroom aan de Grote Woerdlaan 36c te Naaldwijk.

Speciaal actieaanbod!
Altijd al willen weten hoe die zonwering of terrasoverkapping er uit zou komen te zien bij uw woning…? Een adviseur komt op afspraak bij u langs voor het inmeten van de gekozen terrasoverkapping. Elke bezoeker krijgt bij zijn offerte gratis en vrijblijvend, ook wel bekend van tv, een op maat gemaakte 3d-visualisatie t.w.v. € 175,-! (Kijk voor een voorbeeld op: vitrona.nl/visualisatie). Wij zien uit naar uw komst aankomend weekend!

Meer informatie over Vitrona op website www.vitrona.nl.