Verkeershinder Middel Broekweg (N466)

Nieuws

FloraHolland (5 juni 2012) - In opdracht van Provincie Zuid Holland wordt de Middel Broekweg tussen de Burg Elsenweg (N213) en de kom van Kwintsheul voorzien van geluidreducerend asfalt. Hiermee wordt de geluidbelasting op de omgeving van de Middel Broekweg substantieel teruggedrongen conform de doelstellingen ven de Provincie en Gemeente Westland. Gelijktijdig wordt het fietspad langs de Middel Broekweg herstraat.

De wegwerkzaamheden worden in 6 werkvakken in gedeeld en zijn in de voorbereidingsfase afgestemd met FloraHolland. Als gevolg hiervan is er op momenten sprake van verkeersoverlast. Hieronder ziet u wanneer dit het geval is. Als er sprake is van omleidingen, wordt het verkeer over de Provinciale wegen (N213, N211, N223) en Rijkswegen (A4) geleid en met borden aangeduid. Voor bekenden in het gebied zijn de gemeentelijke wegen natuurlijk ook een alternatief.

Weekendafsluiting van vrijdagavond 27 juli 2012  21.00 uur tot zondag 29 juli 19.00 uur 
Wegvak 1
In dit weekend wordt het wegvak met de kruising FloraHolland - Middel Broekweg - Veilingroute als eerste geasfalteerd.
Het wegvak van de Burg Elsenweg tot en met de productoversteek Apollo wordt hiervoor volledig afgesloten voor al het verkeer, hierdoor is Trade Parc Westland in deze periode niet via de Middel Broekweg bereikbaar.
Verkeer komende vanaf de A20 en de N213 kan FloraHolland via de Burg Elsenweg en de Dijkweg bereiken en via de Dijkweg verlaten.
Trade Parc Westland is alleen via de Veilingroute vanaf de N211 (Wipploderlaan en A4) bereikbaar in dit weekend. Verkeer komende van de A20 wordt verwezen via de A4 en de N211 naar de Veilingroute (N222)
Verkeer uit de richting Kwintsheul kan FloraHolland bereiken via Honselersdijk en de Dijkweg en Trade Parc Westland via de Zwethlaan en de Veilingroute.

Avond-nachtafsluiting van zondag 29 juli 21.00 uur tot en met donderdag 2 augustus 04.00 uur
Wegvak 2
In de week opvolgend op de weekendafsluiting wordt het wegvak tussen de Burg Elsenweg en de in-uitgang van FloraHolland 4 avonden/nachten afgesloten. Elke keer van 21.00 uur tot 04.00 uur.
Verkeer komende vanaf de A20 en de N213 kan FloraHolland via de Burg Elsenweg en de Dijkweg bereiken en via de Dijkweg verlaten.
Verkeer komende vanaf de A20 en de N213 kan Trade Parc Westland via het FloraHolland terrein bereiken en eveneens via de Dijkweg weer richting de A20 verlaten.
Verkeer komende vanaf de A4 en de N211 kan Trade Parc Westland en FloraHolland gewoon via de Veilingroute (N222) bereiken.
Verkeer uit de richting Kwintsheul kan dan gewoon gebruik maken van de Middel Broekweg om FloraHolland en Trade Parc Westland te bereiken.

Avond-nachtafsluiting van donderdag 2 augustus 20.00 uur tot en met dinsdag 14 augustus 06.00 uur
Wegvak 3 t/m 6
Tijdens deze werkzaamheden is FloraHolland en Trade Parc Westland niet vanuit Kwintsheul via de Middel Broekweg bereikbaar maar wel via Honselersdijk of via de Veilingroute. De andere toegangswegen zijn dan weer normaal bruikbaar.

Voor actuele informatie is de website www.zuid-holland.nl/n466 te raadplegen. Voor belangstellenden is er op dinsdag 17 juli van 19.00-21.00uur een inloopbijeenkomst bij Ingenieursbureau Van der Waal, Zuidweg 75 in Naaldwijk