Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Nieuws

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni vindt de Terrasoverkapping show plaats bij Vitrona aan de Grote Woerdlaan 36c in Naaldwijk. Tijdens deze twee dagen staat de showroom van Vitrona volledig in het teken van het thema:  ‘Het nieuwe buitenleven’.
U bent van harte welkom op beide dagen, om nader kennis te maken met de mogelijkheden die Vitrona u kan bieden op het gebied van zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen. Bij de laatste levert én monteert Vitrona ruim 8 verschillende typen in zowel vaste als compleet schuifbare terrasoverkappingen. De meest exclusieve schuifbare versie (waarvan Vitrona exclusief dealer is, is van het merk Ittalum) kan in verschillende standen worden opengeschoven. Het voordeel is dat u op hetzelfde terras naar wens in de zon of in de schaduw kan zitten.

Genot
Maar Vitrona gaat in dit weekend nog veel verder! Want ook oplossingen zoals windschermen van Windscreen, Parasols van Symo, onderzonwering van Weinor, terrasverwarmers en winddoeken zijn aanwezig tijdens deze dagen! Daarnaast bieden wij u vele oplossingen om van uw nieuwe of bestaande terrasoverkapping / veranda een ware tuinkamer te maken. Onder het genot van een hapje en drankje, kunt u in een ontspannende sfeer inspiratie op doen. Neem gerust uw kinderen mee, want in de showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven. Speciaal voor de Terrasoverkapping show is er zelfs een springkussen aanwezig! Vitrona is op vrijdag 1 juni geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Speciaal actieaanbod
Alle bezoekers krijgen bij bezoek aan de Terrasoverkapping show een gratis visualisatie bij uw eigen woning van een product naar keuze! (Kijk voor een voorbeeld op: www.vitrona.nl/visualisatie) Wanneer u naar aanleiding van deze dagen overgaat tot aankoop, krijgt u de fundering met schroeffundament bij uw terrasoverkapping gratis!
Vitrona is gevestigd in Naaldwijk tussen winkelcentrum Naaldwijk de Tuinen en de Woonboulevard, tegenover het Woerdblok (herkenbaar aan de oranje zonwering). Kijk voor de routebeschrijving op www.vitrona.nl.