Nieuwe Sinterklaasfilm op WOS TV

Nieuws

In de drie weken voorafgaand aan Pakjesavond zendt WOS TV voor kinderen en alle andere kijkers die jong van hart zijn een spiksplinternieuwe Sinterklaasfilm uit.

Deze film, die in drie afleveringen op de buis komt,  is ontwikkeld door ‘t Feesthuis in Wateringen in samenwerking met de WOS. De film is getiteld ‘De MP3’s en de Magie van het kruid en is op verschillende plekken in het Westland opgenomen. De Pietenboyband MP3’s komt weer naar Nederland, maar krijgt dit keer speciale beveiligings Pieten mee. Deze zijn erg streng en laten zelfs een oude, zieke vrouw niet binnen in de sportschool, wanneer de MP3’s er aan het trainen zijn. Piet Rico vindt dat de beveiliging te ver gaat en vraagt de oude vrouw toch binnen te laten. De beveiligingsPiet besluit naar Rico te luisteren, maar of dit nou zo verstandig is?

Op woensdag 16 november gaat de film in première in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Er zijn enkele scholen uitgenodigd om de première bij te wonen. Vervolgens wordt de film op drie delen uitgezonden op WOS TV. Op vrijdag 18 november, vanaf 19.00 uur, is de eerste aflevering te zien, dat vervolgens het gehele weekend ieder uur zal worden herhaald. Voorafgaand is een verslag van de première te zien. In het weekend vanaf 25 november is deel 2 op televisie en een week later, vanaf 2 december, is deel 3 te zien.