Met De 3 Winckels is de cirkel rond

Nieuws

De 3 Winckels, de nieuwe Naaldwijkse horecaformule die in het voormalige ‘t Winkeltje en De Stelling huisvest, opent op 20 oktober haar deuren. De zussen Judith, Olga en Rian Droog blazen nieuw leven in de leegstaande kroeg en feestlocatie aan de Dijkweg in Naaldwijk. De 3 Winckels bestaat uit drie onderdelen: de Caféwinckel, de Feestwinckel en de Smaakwinckel.

Smaak
“We zijn met z’n drieën, ons adres is op nummer drie, het zijn oorspronkelijk drie panden en we smelten drie concepten samen in één formule: De 3 Winckels”, verklaren Judith, Rian en Olga Droog. “In het café kun je terecht voor een borreltje, een potje biljart of om voetbal te kijken, in het feestgedeelte barst de gezelligheid vooral in het weekend los en in de Smaakwinckel draait het om lekker eten.”
De Smaakwinckel is bijzonder: Je kunt er terecht voor een dagmaaltijd, vers belegde broodjes, smakelijke hapjes of een buffet voor een feestje. Ook is er een winkel met Italiaanse en mediterrane delicatessen en in de open keuken schuif je aan voor een kop koffie met een kleine versnapering, vertelt Olga.

Borrelen
De drie zussen zijn niet bang voor familieruzies, maar beweren een aanvulling op elkaar te zijn. Het ging op een gegeven moment borrelen om samen iets neer te zetten, geeft Rian aan. Toen ‘t Winkeltje helaas moest sluiten, kwam dat voor ons eigenlijk op het juiste moment, voegt Judith toe. De cirkel is rond.
De 3 Winckels moet een gelegenheid worden waar iedereen graag even binnen stapt en waar jong en oud zich thuis voelt. Doordeweeks met een biertje, wijntje en hapje bij de biljarttafel, en in het weekend met gezellige muziek en vrienden in de Feestwinckel. Op 20 oktober wordt De 3 Winckels geopend. Er is geen groot openingsfeest, maar de drie zussen hopen op een gezellig, vast publiek. In de toekomst zullen we zeker bandjes en dj’s uitnodigen, maar eerst gaan we uit van onze eigen kracht.