Nieuw veilschema FloraHolland

Nieuws

Op 7 januari is de achtste snijbloemenklok in Naaldwijk in gebruik genomen, wat een nieuw veilschema tot gevolg heeft. Het nieuwe veilschema is sinds gisteren van kracht. De uitbreiding naar acht klokken is een volgende stap in de modernisering van de afmijnzaal en maakt Naaldwijk klaar voor de toekomst.

Uitrol Beeldveilen Roos
Sinds gisteren worden de veilgroepen Roos 790 GP, Roos Uitgelicht en Roos 797 GP (<55cm) via beeldveilen geveild. Naast deze veilgroepen worden bij FloraHolland Naaldwijk op dit moment de volgende producten en veilgroepen via beeldveilen verkocht: Gerbera, Anthurium, Chrysant, Solidago, Limonium, Roos 780 GP en “Uitgekeurd” Roos. Bij alle overige snijbloemen worden de producten via beeldondersteunend veilen vermarkt, waarbij de projectieklokken de aanvoerders de mogelijkheid bieden om eigen productfoto’s en bedrijfslogo bij partijen te tonen.

Het nieuwe veilschema
Het nieuwe veilschema is tot stand gekomen in overleg met kopers en de andere exportvestigingen (Aalsmeer en Rijnsburg) en leidt tot meer synchronisatie van de veilschema’s. Bekijk het nieuwe veilschema en lees meer informatie op www.floraholland.com.
?