Tomatoworld doet mee aan de Dutch Agri Foodweek

Nieuws
"Bij Tomatoworld zijn verschillende tomatensoorten te proeven." (Foto: "PR")

Tijdens de DAFW staan voedsel en de voedselproductie centraal en delen partijen uit de agri & food sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. De focus van de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld, het bewustmaken van het belang van de Nederlandse glastuinbouwsector in het kader van de wereldvoedseluitdaging, sluit hier feilloos bij aan. Tomatoworld biedt tijdens de Dutch Agri Food week haar rondleidingen tegen een gereduceerd tarief aan en scholen mogen op bestelling gratis de smaakkist met zes verschillende tomaten ophalen voor een smaakles in de klas.

Tomatoworld uit Honselersdijk doet wederom mee aan de Dutch Agri Food week die dit jaar van 9 tot 19 oktober 2017 plaats vindt. De Dutch Agri Food week 2016 was een groot succes. Reden voor het educatie- en informatiecentrum Tomatoworld uit Honselersdijk om zich dit jaar weer aan te sluiten bij dit landelijke food event.

Tomatoworld en The New Farm bieden op zaterdagmiddag 14 oktober een gecombineerde rondleiding aan inclusief vervoer van Den Haag naar Honselersdijk en vice versa. In het kader van de wereldvoedseldag zullen er op zondagmiddag 15 oktober vanuit de Dutch Agri Food capital Rotterdam bussen naar Tomatoworld rijden waar geïnteresseerden deel kunnen nemen aan een rondleiding. Tarieven voor deze evenementen zijn sterk gereduceerd zodat de waardevolle bijdrage van de Nederlandse tuinbouw en de gezondheid van mens en planeet voor iedereen toegankelijk is.

Reserveren van een gereduceerde rondleiding of bestellen van de smaakkist voor scholen via: 0174-612 525 of reservering@tomatoworld.nl . Meer informatie is te vinden op de website van Tomatoworld www.tomatoworld.nl.