"Zella (l.) en Jaimy de Vreugd in de nieuwe salon." (Foto: "Rolf van Koppen Fotografie - Mabel B\u00f6hms")

Alegria Body Care: ‘Definitieve ontharing toegankelijk voor iedereen’

Nieuws

Naaldwijk is een nieuwe beautysalon rijker. Alegria Body Care opende deze week haar deuren aan de Koningstraat 3 in Naaldwijk. In de sfeervol ingerichte salon kunnen dames en óók heren terecht voor definitieve ontharing.

“We zijn Alegria Body Care begonnen omdat we vinden dat definitieve ontharing toegankelijk moet zijn voor iedereen”, vertelt de 27-jarige Jaimy de Vreugd. Zij is, samen met haar zes jaar jongere zus Zella, eigenaresse van het bedrijf. “Voor permanente ontharing betaal je soms gigantische bedragen”, gaat Zella verder. “Ik weet dat er salons zijn waar je 1500 euro kwijt bent voor beide benen! En op de zorgverzekering hoef je niet te rekenen, want die vergoed slechts sommige gevallen. Bijvoorbeeld als het gaat om gezichtshaar. Wij rekenen 130 euro voor beide benen. Dat kan omdat wij met een nieuw en beter apparaat werken dat de behandeling veel sneller kan uitvoeren.”

Brede doelgroep

Zella gaat verder: “De meeste salons die ontharing ‘erbij’ doen werken met de IPL methode, maar wij hebben de nieuwere OPT methode; optimale pulse technologie. Dat werkt niet alleen sneller, maar daarmee is het ook mogelijk om blonde, rossige of donshaartjes definitief te verwijderen. Gemiddeld zijn er acht tot tien behandelingen nodig, maar wij behandelen net zolang totdat het gewenste resultaat bereikt is. Zonder dat daar extra kosten bij komen. Zo weet je als klant altijd waar je aan toe bent!”

Natuurlijk zal de nieuwe ontharingssalon vooral veel dames behandelen, maar ook de heren zijn welkom bij Jaimy en Zella. “We hebben zelfs al een paar afspraken staan voor mannen. Zij willen af van hun borst- of rughaar of, en dat zie je bij wielrenners, hun beenhaar. Definitieve ontharing kan voor hen een echte uitkomst zijn!”

In de toekomst wil Alegria haar naam meer eer aan doen door ook andere schoonheidsbehandelingen te bieden. “Maar voor nu focussen we ons echt op de definitieve ontharing.”

Goed gevoel

Jaimy en Zella vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen. “We hebben de salon zo gezellig mogelijk ingericht zodat onze klanten zich welkom en thuis voelen”, gaat Jaimy verder. “We nemen voor iedere klant de tijd om een praatje te maken met een kop koffie erbij. Een behandeling aan Alegria moet leuk zijn; iets dat je met een vriendin of samen met je partner kan doen. De drempel om hier binnen te stappen voor een kennismakingsgesprek of een behandeling moet zo laag mogelijk zijn.”

Daarnaast verzekeren de zussen privacy. “De behandelkamers zijn goed afgesloten en wij werken heel professioneel”, vertelt Zella. “Maar natuurlijk kan het alsnog dat mensen het niet prettig vinden om bijvoorbeeld de bikinilijn te laten behandelen door iemand die ze later in de supermarkt kunnen tegenkomen. Daarom zijn we ook op zoek naar uitbreiding van ons team van buiten het Westland. Sommige mensen zullen zich daar prettiger bij voelen en dat is voor ons het belangrijkste; je goed voelen.”

Korting

De opening van de salon wordt gevierd met een aanbiedingsactie. In de week van 21 tot en met 28 september krijgt iedereen die een afspraak maakt voor twee personen 20% korting. Alegria Body Care is te vinden aan de Koningstraat 3 in Naaldwijk. Zie ook www.alegriabodycare.nl.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Westland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Senna (13) debuteert op Ibiza Sport 24 sep, 13:21
Afbeelding
Gouden Buur van Zuid-Holland woont in Leidschendam-Voorburg Cultuur 24 sep, 11:55
Afbeelding
Scouting Kwintsheul viert 75-jarig bestaan Algemeen 24 sep, 10:20
Afbeelding
Deze 4 Westlandse organisaties ontvangen geld van het Prins Bernhard Cultuurfonds Cultuur 23 sep, 22:07
Afbeelding
Van den Bos en Penning samen verder Algemeen 23 sep, 18:57
Afbeelding
Wethouder Goudswaard opent Week van de Hollandse Duinen Algemeen 23 sep, 15:20
Afbeelding
Inloopuur bij Hospice Beukenrode Algemeen 23 sep, 14:22
Afbeelding
Fietser ernstig gewond na aanrijding Burgerweg in Maasland: traumahelikopter ingezet 112-nieuws 23 sep, 09:49
Afbeelding
Ook Westland zoekt naar glazen muiltje van Assepoester Cultuur 23 sep, 09:43
Afbeelding
40 verenigingen doe mee aan Grote Clubactie Sport 23 sep, 08:51
Afbeelding
Meerdere gewonden bij ongeval op A4 bij Rijswijk 112-nieuws 23 sep, 02:55
Afbeelding
Vredesweeklezing met Ds. Bram Grandia Algemeen 22 sep, 10:45
Afbeelding
Straattheaterfestival Westland op verrassingslocatie Algemeen 22 sep, 10:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief