Afbeelding
(Foto: )

Ingezonden bericht: Verantwoord supplementen kopen dankzij Supplementen.nl

Nieuws

Tegenwoordig wenden steeds meer mensen zich tot het kopen van supplementen. Dat is niet verwonderlijk, aangezien de juiste supplementen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan je gezondheid. Toch heerst er veel onduidelijkheid over supplementen kopen.

Ondernemers David van Gaalen en Ray Sabee willen daar verandering in brengen. Na een aantal maanden aan hun website www.supplementen.nl gewerkt te hebben, is deze dan eindelijk live. Wat bewoog hen om www.supplementen.nl op te zetten?

www.supplementen.nl is opgericht om consumenten te voorzien van eerlijke informatie

Tal van supplementmerken maken de mooiste claims over hun producten. Dit leidt bij veel consumenten tot verwarring. Kloppen die claims wel echt? En welke supplementen zouden daadwerkelijk resulteren in de beoogde gezondheidsvoordelen? Deze en tal van andere vragen maken het kopen van supplementen er niet makkelijker op.

“Dat vormt precies de reden waarom wij gestart zijn met www.supplementen.nl”, aldus David. “Vanwege het grote aanbod aan supplementen, met de daarbij behorende gezondheidsclaims die de wereld in geholpen worden, vinden veel mensen het lastig om de juiste keuze te kunnen maken wanneer het op supplementen kopen aankomt.”

Ray vult aan: “Door in gesprek te gaan met specialisten, zoals diëtisten en voedingsdeskundigen, en onze gratis artikelen te baseren op wetenschappelijk onderzoek, kunnen wij consumenten gedegen informatie verschaffen over de voor- en de nadelen van voedingssupplementen. Dit biedt handvatten tijdens het kopen van supplementen.”

Daarnaast worden er op hun website regelmatig tips gepubliceerd met betrekking tot supplementen kopen op een verantwoorde manier. “Mensen moeten kritisch blijven nadenken wanneer zij overwegen om één of meerdere voedingssupplementen aan te schaffen. Daar willen wij hen met behulp van de tips op onze website mee helpen”, vertelt David.

Naast supplementen kopen zijn ook voeding, nachtrust en beweging belangrijk

David en Ray richten niet alleen hun peilen op het creëren van transparantie binnen de supplementenbranche; ook verschaffen zij op www.supplementen.nl informatie over het belang van gezonde voeding, een goede nachtrust en het verkrijgen van voldoende beweging per dag.

David licht toe: “Supplementen vormen slechts een onderdeel van het verkrijgen van een betere gezondheid. Supplementen kopen en gebruiken zou dus enkel ter aanvulling op een gezond dieet, een goede slaap en voldoende dagdagelijkse beweging moeten gebeuren. Vandaar dat wij onze informatieve website een holistische insteek geven ter verbetering van jouw gezondheid.”

Toekomstvisie van www.supplementen.nl

De ondernemers hopen in de nabije toekomst hun website aan te vullen met nog meer kwalitatief hoogwaardige content over het verkrijgen van een vitaler en gezonder leven. “Daarbij is het van belang om de hedendaagse consument bewuster te maken - dit is exact wat wij in de toekomst willen blijven doen. Eerlijke en onafhankelijke informatie blijven verspreiden middels www.supplementen.nl”, aldus Ray.

Dit willen David en Ray bereiken door meer specialisten (zoals diëtisten en voedingsdeskundigen) aan te trekken en te laten deelnemen aan hun website, zodat er meer artikelen binnen een korter tijdsbestek gepubliceerd kunnen worden. Niet alleen over het kopen van supplementen, maar dus ook over voeding, nachtrust en beweging.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Westland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Meezing kerstconcert met De Waterlanders Algemeen 1 dec, 21:11
Afbeelding
Kerstconcert door Kamerkoor Couleur Vocale Algemeen 1 dec, 15:00
Afbeelding
Quinn en Huub uit Zuid-Holland provinciewinnaars Amateurscheidsrechter van het Jaar-verkiezing Sport 1 dec, 13:41
Afbeelding
44 verenigingen uit Westland cashen met Grote Clubactie Sport 1 dec, 12:20
Afbeelding
Renovatie Wateringse molen stapje dichterbij Algemeen 1 dec, 10:29
Afbeelding
Afsprakenkader Emissieloze kas werkt tot 2027 aan verbetering waterkwaliteit Algemeen 1 dec, 10:26
Afbeelding
Oproep aan minister Adema: ‘Kom met verduurzamingsfonds voor tuinbouw’ Algemeen 1 dec, 09:40
Afbeelding
Sportwethouder Anko Goudswaard trapt SantaRun af Algemeen 1 dec, 09:33
Afbeelding
Twee gewonden na ongeval op Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk Video 30 nov, 19:47
Afbeelding
Fietsster gewond na aanrijding, automobilist rijdt door Galgeweg ‘s-Gravenzande 112-nieuws 30 nov, 17:34
Afbeelding
Groep 8 van De Achtsprong doneert aan Hartstichting Algemeen 30 nov, 13:30
Afbeelding
Lezing over invloed Westlandse familie op klassiek onderwijs Algemeen 30 nov, 09:14
Afbeelding
De kranten staan weer online! Algemeen 30 nov, 08:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief