Nieuwe hoofdsponsor voor Naaldwijks Wielerspektakel

Nieuws
Ook de jeugd zal dit jaar weer meerijden in Naaldwijk.
Ook de jeugd zal dit jaar weer meerijden in Naaldwijk. (Foto: PR (Archief)

Op dinsdag 15 augustus vindt de 72e editie van de Naaldwijkse Wielerronde plaats. Na meer dan tien jaar heeft hoofdsponsor Valstar het stokje overgedragen aan NOVER Logistics BV.

De organisatie van de wielerronde is de voormalige sponsor dankbaar en is blij met de nieuwe geldschieter. “Met NOVER als nieuwe hoofdsponsor en naamdrager van het spektakel zijn wij en u weer verzekerd van een jarenlang fietsfestijn als opening van de Naaldwijkse feestweek”, aldus het comité.

Op het programma staan ook dit jaar weer Nieuwelingen, Junioren, de Dikke Banden Race, de Regiorenners en de ploegentijdrit voor bedrijventeams. Nieuw is het Dames Beroeprensters Omnium dat naast het Mannen Beroepsrenners Omnium wordt georganiseerd. “We zijn volop bezig om rensters als Annemiek van Vleuten, Marianne Vos, Demi Vollering en nog meer grote namen aan de start te krijgen. Wie weet kunnen we de kersverse wereldkampioene van het WK in Glasgow (13 augustus) aan de start verwachten!”

Na alle sportieve onderdelen wordt de dag feestelijk afgesloten. “Afgelopen jaar was dit een daverend succes. Na twee jaar corona ging verleden jaar het dak eraf en zagen we ook weer een verjonging in het publiek. Ook dit jaar zal een artiest/DJ ons muzikaal begeleiden om er zeker van te zijn dat de voetjes van de vloer gaan.”