update

Vermist en gemist: kater Pepe

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Privé)

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes.

[Update] Pepe is dinsdagochtend 30 mei gespot op de veiling en wordt daar gevangen.

Naam: Pepe

Vermist sinds: 22 mei 2023

Vermist: Honselersdijk, omg. Dijkstraat / Hofstraat

Beschrijving: Wit met zwarte kater van 4 jaar, best groot postuur. Hij ziet er groezelig uit en heeft schaafwondjes op de kop. Rond oortjes zwart met wit daar tussen. Rug heeft zwarte vlekken en zwarte staart. Hij is gechipt en goed geregistreerd.

Bijzonderheden: Pepe was net gecastreerd en is uit zijn mandje ontsnapt uit de auto in de Dijkstraat, Honselersdijk bij de dierenwinkel. Hij is eerder op de Veiling gevonden. Baasjes maken zich grote zorgen!

Melding Amivedi: 1979154

Heeft u deze kat gezien?

Maak een foto, bel 06-18110302 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Bent u zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel of app St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-18110302 of stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl