Winnend lot gekocht bij Primera in ‘s-Gravenzande bijna verlopen

Nieuws
Afgelopen donderdag deed de Staatsloterij een oproep met een vliegtuig over Zuid-Holland.
Afgelopen donderdag deed de Staatsloterij een oproep met een vliegtuig over Zuid-Holland. (Foto: Staatsloterij)

Een goede kans dat iemand in Westland de gelukkige winnaar is van een elektrische Mini, zonder het te weten. Een winnend lot voor de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij 2022, dat gekocht werd bij de Primera in ‘s-Gravenzande, is na bijna een jaar nog steeds niet verzilverd. De gelukkige winnaar heeft nog maar tot 31 december 23.59 uur de tijd om de prijs te claimen.

Het gaat om winnend lotnummer BU 20721. Dit lotnummer is niet het enige lot dat nog niet is verzilverd; nog 478.884 andere loten zoeken nog een winnaar. Reden voor de Staatsloterij om nog een laatste oproep te doen voor het te laat is. Daarom vloog er donderdag 30 november een vliegtuig over Zuid-Holland met een spandoek waarop stond: ‘478.885 loten zoeken winnaar!’

Elektrische Mini

De Staatsloterij doet vooral een oproep aan drie lotenbezitters die een elektrische Mini hebben gewonnen, waaronder degene die het lot kocht in ‘s-Gravenzande - en aan twee winnaars die recht hebben op een ‘halve’ Mini; zij hebben een half lot, dus krijgen de helft van de contante waarde van de Mini uitgekeerd.

Naast het winnende lot uit ‘s-Gravenzande, is er ook een winnend lot - met lotnummer EL 67689 - gekocht bij Jumbo 7112 in Den Haag.

Op tijd zijn

Dus, mocht je nog een lot hebben liggen dat je vorig jaar bij de Primera in ‘s-Gravenzande hebt gekocht, check dan snel het nummer! Wie weet ga jij het nieuwe jaar in met zo’n glimmende, elektrische Mini. 

Als de winnaars hun geld of Mini niet vóór 1 januari 2024 innen, gaan hun prijzen naar achttien goede doelen, NOC*NSF en de Nederlandse staat.