Westlandse Powervrouwen reizen door Westland

Nieuws
Adri Bom-Lemstra vertelt over haar uitdagingen en de voordelen van vrouw zijn in functies die nog vooral door mannen uitgevoerd worden.
Adri Bom-Lemstra vertelt over haar uitdagingen en de voordelen van vrouw zijn in functies die nog vooral door mannen uitgevoerd worden. (Foto: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke)

De Westlandse Powervrouwen gaan door de regio trekken. Althans, de expositie die in het gemeentehuis in Naaldwijk te zien was. Op vrijdag 8 maart - internationale vrouwendag - is de aftrap.

De exposite gaat op reis langs de Westlandse bibliotheken. Vrijdag 8 maart is de opening en een dubbele lezing in bibliotheek Wateringen. De eerste lezing is van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul en gaat over Catharina Alida van der Dussen, een rijke dame die het buitenhuis Suydervelt in Wateringen erfde. In de tweede lezing vertelt Adri Bom-Lemstra over haar uitdagingen en de voordelen van vrouw zijn in functies die nog vooral door mannen uitgevoerd worden.

De opening is op vrijdag 8 maart van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek van Wateringen. Kijk voor informatie over aanmelden op www.erfgoedwestland.nl of www.bibliotheekwestland.nl.