Eeuwige roem en felbegeerde prijs bij Postzegelvereniging Monster

Nieuws
Ook Westlands Mooiste postzegels zijn 7 maart present.
Ook Westlands Mooiste postzegels zijn 7 maart present. (Foto: Postzegelvereniging Monster)

Op donderdagavond 7 maart heeft Postzegelvereniging Monster de eerstvolgende contactavond. Deze wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze contactavond wordt weer een filatelistische quiz gehouden. Wie gaat er deze keer vandoor met de eeuwige roem en de felbegeerde prijs: het prachtige stockboek met het logo van Postzegelvereniging Monster?

Daarnaast zijn er de gebruikelijke onderdelen. Er is veel tijd om te filateleren (ruilen, uitwisselen van gegevens en handelen) en er is een veiling van 80 mooie kavels.

Terugblik

Natuurlijk ontbreekt ook een korte terugblik op de drukbezochte ruilbeurs van 17 februari in Hoek van Holland niet en blikt men vooruit naar de bijzondere activiteiten die de komende tijd op de agenda staan.

Ook Westlands Mooiste postzegels zijn present, hierbij ook de op de ruilbeurs op 17 februari gelanceerde seriekaart met de twaalf nieuwste postzegels in de serie.

Aanmelden

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl.