Mondzorg op maat opent nu ook haar deuren voor de algemene tandheelkunde in ’s-Gravenzande

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR)

Sinds 1 oktober 2021 zijn onze werkzaamheden binnen de praktijk in ’s-Gravenzande uitgebreid naar de algemene tandheelkunde en zijn wij gaan samenwerken met Tandarts T.F.N. Dijkstra.

Door de samenwerking met Tandarts Dijkstra onder één dak kunnen wij onze behandelingen op elkaar afstemmen en eventuele gebitsproblematiek gemakkelijk met hem overleggen. Hierdoor kunnen wij de mondzorg nog specifieker aanbieden.

Het doel van mondzorg op maat is een gezond, pijnloos en stralend gebit voor iedereen. Mondverzorging is maatwerk, oftewel mondzorg op Maat. “Iedere patiënt is uniek en geen gebit of klacht is hetzelfde.  Wij bekijken daarom per patiënt welk behandelplan het beste bij zijn of haar situatie past.” Voel je welkom in onze moderne praktijk aan het Zandeveltplein 57. Of je nu last hebt van een slechte adem, tandplak, verkleuring van het gebit of ontstoken tandvlees óf langskomt voor een halfjaarlijkse tandheelkundige controle, wij helpen je graag om een gezond gebit te krijgen en te behouden.

Mocht u een half jaarlijkse tandheelkundige controle willen inplannen bij de tandarts in onze praktijk in ‘s-Gravenzande, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur op tel. 010-4270014. Tevens is het mogelijk om een email te sturen naar info@mondzorg-op-maat.nl of via onze website www.mondzorg-op-maat.nl kunt u het inschrijfformulier digitaal invullen.