SchermNed-veteraan Arthur de Bruin met pensioen

Partnerbijdrage
Arthur de Bruin begon 30 jaar geleden in de klei.
Arthur de Bruin begon 30 jaar geleden in de klei. (Foto: SchermNed)

SchermNed-veteraan Arthur de Bruin met pensioen

Hij is één van de wortels van SchermNed en gaat na bijna 30 jaar met pensioen. Arthur de Bruin ging vanuit de klei naar uitvoerder. Hij heeft velen facetten binnen SchermNed meegemaakt in alle soorten scherm- en insectengaasinstallaties.

Arthur, een geboren en getogen Naaldwijker, begon 30 jaar geleden in de montage als 1e monteur bij SchermNed. Hij vloog over de hele wereld van Zuid-Korea naar Amerika en recent was hij nog een paar dagen in Zwitserland. Ook binnen SchermNed heeft hij een hele vlucht gemaakt van teamleider, naar servicemonteur, magazijnmanager en uiteindelijk de laatste jaren het gezicht in de uitvoering. “Arthur heeft een grote wilskracht, doorzettingsvermogen, houd het belang van de klant als het bedrijf in de gaten, is een mensenmens en heeft een hart van goud. Daar bedanken we hem namens het team en directie dan ook graag voor.”

Arthur gaat nu extra genieten van zijn vrije tijd samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Maar helemaal ‘los ‘laten’ zal hij het bedrijf waar hij 30 jaar lang werkzaam was niet. Arthur blijft voor een aantal werkzaamheden verbonden aan SchermNed. De komende week zet SchermNed Arthur nog even in het zonnetje. Wil je Arthur feliciteren met zijn pensioen? Stuur dan een mail naar: arthur@schermned.nl.