Van der Made Autobeheer: ‘Wij ontzorgen ondernemers op autogebied’

Partnerbijdrage
Afbeelding

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Tim van der Made van Van der Made Autobeheer.

Welke diensten of producten leveren jullie?

“Onze diensten zijn volledig gericht op ontzorging van ondernemers op autogebied. Denk hierbij aan een periodieke reiniging van zijn/haar voertuigen, hulp bij schade en advies met betrekking tot onderhoud en reparaties. Daarnaast bieden wij diverse (privé)chauffeursdiensten. Denk daarbij aan comfortabel vervoer naar de luchthaven en ritten naar bijvoorbeeld verschillende afspraken in het land. Ons doel is om de ondernemer te ondersteunen en hem/haar te kunnen laten genieten van zijn/haar voertuig(en), zonder de lasten.”

Waarom moeten klanten voor jullie kiezen?

“Klanten kiezen voor ons omdat zij graag hun tijd en energie steken in zaken die voor hen nuttig zijn. Het reinigen en hoogwaardig onderhouden van hun auto(‘s) laten zij graag aan ons over zodat zij daar geen rekening meer mee dienen te houden. We streven ernaar zeer flexibel te zijn en daarbij écht mee te denken bij de wensen van onze klanten.”

Wat is volgens jullie het geheim van succesvol ondernemen?

“Wij denken dat het erg belangrijk is om ten alle tijden in het belang van je klant te blijven handelen. Luister goed naar ze en vraag wat ze wel én niet waarderen aan hetgeen je aanbiedt. Blijf continu verbeteren en innoveren en betrek je klanten bij dit proces.”

Wat zijn jullie plannen of ambities voor de toekomst?

“Wij willen in de toekomst graag meer Westlandse ondernemers helpen met de beste verzorging voor hun auto en daarbij onze service blijven verbeteren.”

www.vandermade-autobeheer.nl.